• 2016-01-06
  • 0
ABC Campus


Igår gick startskottet för vår gemensamma firma med fokus på Schweiz, Österrike och Tyskland där vi kommer kunna erbjuda en helt ny lösning för skolors digitalisering. Your Academy kommer nu att finnas som plattform i adfinis-sygroup’s Sp21 digitala Box som används av skolor här i Schweiz. Den ger skolor och lärare trygghet och valmöjligheter att påverka och kunna styra elevers användande av digitalt kontent både i klassrummet och på campus.

Varför samarbetet? Jo med strömmen av overifierat material som flödar på nätet samt utbud som inte är relevant under skoldagen vill man kunna påverka unga elevers kvalité när det gäller surfande på skoltid (boxen SIP21). Adfinis ville dessutom komplettera sin lösning med en plattform som behövde vara öppet och kompatibel. Your Academy är ju ett entreprenöriellt kompletterande verktyg till både Google- och Apple Education, ja egentligen alla digitala lärplattformer, så valet föll på oss.

Nu börjar ytterligare en spännande resa i mitt liv som tar Your Academy “mot nya höjder” – förutom att plattformen kan hjälpa skolor sänka sina kostnader för lärmaterial och bistå ämnesövergripande samarbeten kommer vi nu som ABC Campus leverera en trygg och hanterbar digital vardag för alla grundskolor som önskar en sådan.

2016-01-06 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…