• 2016-01-28
  • 0
Rotary Rorschachenberg

Idag var det föreläsning för Rotary. Hela veckan har min väninna Nora och jag haft intressanta möten och träffat otroligt kreativa människor. Idag var det hennes första gång att få lyssna på när jag håller föreläsning – och då på tyska (hennes modersmål).

Att jobba utmed Bodensjön är magiskt och jag kan aldrig få nog av utsikten och den magiska känslan det är att bo mitt emellan alptopparna och en sjö…. har filmat en liten film så ni kan få kan få se: https://youtu.be/5_v8ZLQAjE8

Efter att vi gått runt slottet och njutit av utsikten och trädgården var jag full av glädje och tacksamhet! Möttes av över 50 st gäster. Tro mig “de fick  hålla i hatten” för jag bara kände mig så taggad!

Feedbacken kom som en boomerang – fick en beundrare och hans komplimanger värmde : Han var från trakten och  kom upp efter föreläsningen,  kastade sig nästan runt min hals (tippar hans ålder, runt 75 år) – och utbrast på bästa Swiss-Deutsch : Tänk om jag fått lyssna på någon som dig för 25 år sedan – Då hade mitt liv varit helt annorlunda idag och det är första gången på väldigt länge som jag önskar jag vore 50 år och kund bjuda ut dig!! Har varit med här i klubben sedan 28 år – och du är den bästa vi haft!! Nu ska jag gå hem och satsa allt på att våga mera!

Nu lägger jag JANTE åt sidan  – för just beröm är så viktiga för oss alla att få höra när det gäller insatser vi gör. Av dem laddar man sina batterier med energi som ett kärnkraftverk! Så världens bästa läsare – våga dela med er och berätta för varandra när ni gjort något bra och bjud på beröm och uppskattning för era nära och käras insatser och inte minst till den yngre generationen! Delad glädje blir dubbel glädje….

 

2016-01-28 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…