• 2016-02-23
  • 0
Dagen före “mitt i livet”

Bilden tog jag på sista krönet på vägen till mor å hela härliga familjen. Fått låna världens coolaste bil, XC90 med Orrefors växelspak, -funderar skarpt på att inte lämna tillbaka den….Min kompis fullmånen – strålar i guld och “we are the world” från sorroundsystemet i bilen. Vad kan vara mer euforiskt?  Frisk – kry – älskar livet och ett meddelande i världsklass  från mitt trogna x-raid
rallyteam i Tyskland! Grattismail från fantastiska vänner strömmar in…Jag kommer vakna som “lyckligaste 50-åring”! Glädjetårarna rullar redan och tacksamheten är enorm till livet jag fått- och får leva-, min familj som alltid finns där för mig- samt ni alla som är med på livsresan…..

2016-02-23 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…