• 2016-02-25
  • 0
MEGATACK till er alla!!!!

Att vakna upp som 50-åring och få njuta av familjens engagemang och uppfinningsrikedom var som att vara i en dröm. Vem hade trott att jag skulle få uppleva en frukost som inte ens 7-stjärniga hotellet i Dubai lyckats med – på just alla punkter som jag gillar – hemgjort, ekologiskt, närodlat ( inte jordgubbarna och champagnen) och som sällskap hade jag mina syskonbarn! Detta följdes av en promenad med syster och vovve i skogen, bubbel spa med syskonbarnen, inhyrd hudterapeut som gjorde ansiktsbehandling, sminkning, fot- och nagelvård samt en full kroppsmassage…….Alla behandlingar skedde i burspråket med utsikt över fälten hos min syster som hade gjorts om till SPA och solen strålande ikapp med mig hela dagen!! Vilken lyx – att få fira dagen med familjen och BARA VARA – prata, skoja, skratta och så få uppleva en hårresande överraskning om hur det kan bli med spel appar och barn…. (i-tunes fick fixa tillbakaköp för 3 300 Skr som skett i ett spel….) Kvällen avslutades med middag på älgkött samt massa massa fantastiskt utbyten!

VILL OCKSÅ TACKA ER ALLA SOM SÄNT GRATTISHÄLSNINGAR SOM JAG FÅTT PÅ ALLA SOCIALA OCH DIGITALA VÄGAR…. min telefon var som en popkorns maskin i 24 timmar! Vilken fantastisk känsla av glädje NI ALLA HAR BIDRAGIT MED till att bli den bästa födelsedagen jag upplevt!!

Blev så så så så så så super TACKSAM för min present – en nygjord ring av mormor och mammas ringar och deras namn ingraverade. Den kommer jag bära från idag och framåt, så jag kan ha mina bästa förebilder med mig hela tiden. Se på ringen och få den kärlek, omtanke, support och värme som dessa 2 kvinnor bidragit med i mitt liv och ett  oslagbart minne från denna MAGISKA DAG!

Från faster Sonja å Thörnerfamiljerna fick jag ett fotoalbum med bilder från min uppväxt som hon scannat in från diabilder och gjort digital foton av!! Så så så tacksam. Mitt hjärta slår dubbel- och trippelslag av tacksamhet när jag inser vilken VÄRLDSKLASS familj jag blivit berikad med.

Nu laddar jag för de kommande 50!!

2016-02-24 07.52.45

 

2016-02-26 11.50.05

2016-02-25 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…