• 2016-03-02
  • 0
Personalen gör det!

Nu har jag blivit firad i en vecka!!! Tänk vilka fantastiska vänner man har på sitt “hem hotell” – de gör att jag varje gång känner mig speciell när jag bor och blir omhändertagen av dem!! Det är i samarbete med varandra som vi tar oss alla till nästa nivå! De laddar mina batterier varje gång jag är gäst hos dem! Personalen på Radisson Waterfront ROCKAR FETT!!

2016-03-02 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…