• 2016-03-19
  • 0
Rally tema på Prolympia

OBS: filmklippet får ni klicka på nedan ,O)

Hur coola är inte dessa pedagoger och skola som skapar efter elevers önskningar och driv!

Har ju äran att få jobba ihop med Tina Bågenhammar och vi har fått support från Prolympia koncernen att skapa Projekt och använda www.school4you.org som arbetsbok. Fokus på övergripande kollaboration och anpassat lärande (individuellt eller grupp eller som här hela skolan), engagemang som kommer från elevernas eget inre driv.

Eftersom det blev en comeback i rally raid svängen, så frågades eleverna på skolan i Virserum om de skulle vilja jobba med det här som tema? Och alla hängde på – pedagoger som lärare!

Av detta engagemang kommer vi att skapa en Abu Dhabi Desert Challenge för elever på högstadiet som de kan vara med och tävla i “kunskapsnavigering” om Rally och Förenade Arabemiraten under vår tävling 1-7 april 2016.

Jag är SÅ STOLT och IMPONERAD över hur Virserums pedagoger jobbar och vilket driv de tar fram hos sina elever – ALLA ÅLDRAR!!

EN ÄRA ATT FÅ VARA EN DEL AV ERT TEAM!!

 

RAllyfeber

 

2016-03-19 Motor

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(to read in English: http://www.tinathorner.com ) Drog på mungiporna när jag läste denna annons från 1913…;o)) men vad hände sen? Översättning: “Vi behöver inga män mer” Har fått massa nya kunskaper runt detta fantastiska…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Spännande resa som jag både ska vara delaktig i och få följa tillsammans med Autowåx i Karlstad. De startar upp sitt medarbetar projekt som i första skedet kommer bestå av 52-specialsträckor,…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…