• 2016-03-19
  • 0
Rally tema på Prolympia

OBS: filmklippet får ni klicka på nedan ,O)

Hur coola är inte dessa pedagoger och skola som skapar efter elevers önskningar och driv!

Har ju äran att få jobba ihop med Tina Bågenhammar och vi har fått support från Prolympia koncernen att skapa Projekt och använda www.school4you.org som arbetsbok. Fokus på övergripande kollaboration och anpassat lärande (individuellt eller grupp eller som här hela skolan), engagemang som kommer från elevernas eget inre driv.

Eftersom det blev en comeback i rally raid svängen, så frågades eleverna på skolan i Virserum om de skulle vilja jobba med det här som tema? Och alla hängde på – pedagoger som lärare!

Av detta engagemang kommer vi att skapa en Abu Dhabi Desert Challenge för elever på högstadiet som de kan vara med och tävla i “kunskapsnavigering” om Rally och Förenade Arabemiraten under vår tävling 1-7 april 2016.

Jag är SÅ STOLT och IMPONERAD över hur Virserums pedagoger jobbar och vilket driv de tar fram hos sina elever – ALLA ÅLDRAR!!

EN ÄRA ATT FÅ VARA EN DEL AV ERT TEAM!!

 

RAllyfeber

 

2016-03-19 Motor

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…