• 2016-03-26
  • 0

Vem sa att livet efter 50 lugnar ner sig? Planar ut? …. jisses… om jag förut hållit igång – så efter min födelsedag för en månad sedan har det varit MEGA tempo med 17 bollar i luften…

GLAD PÅSK – först och främst!

Nu har jag även tagit klivet att producera eget videomaterial – inhandlat utrustning och uppdaterat – men saknar det sista och kanske viktigaste när man ska filma sig själv – ljudutrustning. Den är nu beställt men det får bli uppgradering till nästa sänding.

Vädrets makter var med mig, blåser fint i micken –  men det får vi leva med för denna gången ;o)

Först ut var min hälsningen och inbjudan inför nästa veckas Abu Dhabi Desert Challenge som kommer gå av stapeln både med oss i en Buggy i Förenade Arabemiraten samt på Your Academy för grundskolans alla elever – den här gången även till alla som kan engelska.

Tillsammans med Anna Karlsson, Tina Bågenhammar, som fick med sitt team av elever och lärare på Prolympia, har vi skapt 6 utmaningar som alla kommer kunna tävla på – varje dag under vårt rally.

Gissa att det ska bli spännande att få läsa den resultatlistan varje kväll tillsammans med vår egen i rallyt….

Här kommer min första “produktion”

 

 

2016-03-26 Motor

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…