• 2016-03-31
  • 0

 

Vilken start på vårt äventyr…(ja vad tittar vi på här? Kan vi få ihop det och sikta framåt uppåt innan lördag?)

Dröm om er förvåning när vår team ägare Sven Quandt ringer och frågar om jag tagit med hans TUMI bag???? Jag och Jutta håller då på att springa över Yes Marina’s Shopping Mall för att få till en improviserad utrustning till mig. Då är det han som tagit fel väska och ni kan ju tänka er att han fick en härlig överraskning när han öppnade och hittade mina team kläder ;o)) Vad är chansen för det – att just han tar fel väska och den är min!

Men han var ju i Dubai och skulle hämta upp sin väska och vi redo att köra jungfruresan i Abu Dhabi…

Väl på plats med min “nödutrustning” – saknades dörren till vår Buggy…. mycket som skulle hittas…. Så första resan runt F1 banan blev utan dörr…och jag i flip flops…

Jutta Door

 

 

 

Flipflops

Här kommer en kort summering av dagen och alla nya ljud som skulle undersökas och kollas – det bästa är våra stötdämpare och fjädrar… nu är det midnatt och nu ska här SOVAS…

Endless Power till er alla – jag bara går med ett leende på läpparna vad som än händer…kände mig SOM HEMMA med mina uppgifter trots alla motgångar sedan resan började.

 

2016-03-31 Motor

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…