• 2016-03-31
  • 0
Tuggar sand

Den här dagen blev som vi hade hoppats på – lite av allt och så en riktigt besvärlig fastkörning i ett smalt hål mellan 2 höga sand dynor!

Idag var det också full fart på filmning. Har ju äran att ha med mig SVT’s super trupp- Anne från Landgång och hennes kamera killar med producent. Vilken co-ordination, licenskontroller, presskonferens, test och så mega träning på att skotta loss vår Buggy…. ca 1900 kg i 40 graders värme, full utrustning och sand så det sprakar mellan tänderna.

Men vi har humöret och glädjen i allt vi gör – öven det som känns “stöllit”.

Så så tacksam för våra mekaniker som kom till oss och vi fick till ett härligt “team möte” där ute efter att vi kommit loss och var på banan igen. Fortsättning följer…. Men jag bara NJUTER…

 

 

2016-03-31 Motor

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…