• 2016-04-02
  • 0
2 km och mycket ståhej

Midnatt och nu är man inne i de gamla gängorna! Full rulle från morgon till kväll och hela tiden något oväntat som man inte tänkt sig behöver hanteras och redas ut….

Idag var det våra GoPro kameror – regler och kommunikationer – vår sport måste också inse att det är “korta – cool – rörliga bilder” som är grejen…

Så en minut innan start kommer en “sport polis” från FIA’s och samlar ihop alla kameror – tror han hade runt 20 stycken efter sträckan.

Tog hela kvällen att sortera ut (3 timmar) – men nu är vi alla överens om att vi vill kunna dela med oss av vad som händer och sker där ute – samt att han ska kontrollera att fästen är säkra och inte kommer skada oss och andra.

https://youtu.be/_CvtdF5Dkbo

Nu hoppas jag att vi ska kunna ge er “färska bilder”. Sträckorna här får man ju inte varken gå eller köra före tävlingen – men vi kikade på motorcyklarna och skapade oss “noter” som vi kund åka efter. Vi har monterat in kamerorna i bilen och hoppas få grönt ljus i morgon?

 

SS 1 var SUPER HALKIG – och vi fick se oss slagna av 4×4 bilar “så det bara haglade” – men högsta och längsta hoppet hade vi!! I morgon startar vi som 19:e bil vid 10:30 UAE tid (GMT+3 tim).

Idag startade också vår tävling för alla ungdomar som vill vara med och tävlan i Abu Dhabi Knowledge challenge och vinna priser från vårt team. Om 2 timmar får vi se resultaten där – men då hoppas jag sova… Kollar dessa i morgon bitti och ni som är äldre än 17 och vill testa era kunskaper om oss, rally raid och UAE – är välkomna att prova. Klicka då bara på boxen med val för det.

 

2016-04-02 Motor

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…