• 2016-04-03
  • 0
Akupunktur…

Idag var det verkligen ingen lek – punktering efter 10 minuters körning…. och allt som kunde gå fel – gick fel. 12 minuter tog det att få ordning på alla slangar och kopplingar och bultar. Men då fick vi träna ett riktigt hjulbyte. Inte nog med det – ca 100 km senare när vi är och kör i de vassaste, brantaste, lurigaste sand dynorna – då träffar vi på en stor metall ledning och slår i sönder både fälg och broms skiva. Nu var det ca 150 km kvar.

Och idag igen fick vi inte ha våra GoPros – den här storyn går till världshistorien. Men det får bli ur mitt perspektiv när det gäller att jobba med skapandet av en balanserad framtid när det gäller samarbete och teamarbete.

I lugnet ligger kraften och med förstånd och lagom risk tog vi oss i mål som 11 bil. så vi körde upp oss 8 placeringar från vår startposition i morse. Jag hade tippat runt 10:e – 54 minuter ner på Nasser som vann denna sträcka. Min gissning var att vi är ca 1 minut/km långsammare – och det hade stämt om vi inte haft våra två stopp, för det andra tog 15 minuter.

Jag är super stolt över oss.

Men kroppen får ta stryk och här har vi med oss Marko ( fysioterapeut som servar Italiens OS trupp i Brasilien). Han kände igenom kroppen och laddade med nålar i skallen och benen. Har satt en pil på en av nålarna som jag legat med i skallen ;o)

Och som plåster på såren fick jag ett fantastiskt rum – helt magiskt – 1000 och en natt! Kommer drömma som en prinsessa i natt och ladda batterierna för morgondagen.

 

2016-04-03 Motor

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(to read in English: http://www.tinathorner.com ) Drog på mungiporna när jag läste denna annons från 1913…;o)) men vad hände sen? Översättning: “Vi behöver inga män mer” Har fått massa nya kunskaper runt detta fantastiska…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Spännande resa som jag både ska vara delaktig i och få följa tillsammans med Autowåx i Karlstad. De startar upp sitt medarbetar projekt som i första skedet kommer bestå av 52-specialsträckor,…

(for English:http://www.tinathorner.com ) WOW!! Vem hade kunnat tro att det skulle gå som på “räls” att få fart på alla solceller och elkablar i alla delar av skolan. Företaget i Mbale (green village),…

Vad jag älskar när man kan jobba med varandra, skapa dynamik, utbyta kunskaper – vart man än är i världen!!  Idag har världens bästa Moa Vikner på Clio Online och jag startat…