• 2016-04-03
  • 0
Akupunktur…

Idag var det verkligen ingen lek – punktering efter 10 minuters körning…. och allt som kunde gå fel – gick fel. 12 minuter tog det att få ordning på alla slangar och kopplingar och bultar. Men då fick vi träna ett riktigt hjulbyte. Inte nog med det – ca 100 km senare när vi är och kör i de vassaste, brantaste, lurigaste sand dynorna – då träffar vi på en stor metall ledning och slår i sönder både fälg och broms skiva. Nu var det ca 150 km kvar.

Och idag igen fick vi inte ha våra GoPros – den här storyn går till världshistorien. Men det får bli ur mitt perspektiv när det gäller att jobba med skapandet av en balanserad framtid när det gäller samarbete och teamarbete.

I lugnet ligger kraften och med förstånd och lagom risk tog vi oss i mål som 11 bil. så vi körde upp oss 8 placeringar från vår startposition i morse. Jag hade tippat runt 10:e – 54 minuter ner på Nasser som vann denna sträcka. Min gissning var att vi är ca 1 minut/km långsammare – och det hade stämt om vi inte haft våra två stopp, för det andra tog 15 minuter.

Jag är super stolt över oss.

Men kroppen får ta stryk och här har vi med oss Marko ( fysioterapeut som servar Italiens OS trupp i Brasilien). Han kände igenom kroppen och laddade med nålar i skallen och benen. Har satt en pil på en av nålarna som jag legat med i skallen ;o)

Och som plåster på såren fick jag ett fantastiskt rum – helt magiskt – 1000 och en natt! Kommer drömma som en prinsessa i natt och ladda batterierna för morgondagen.

 

2016-04-03 Motor

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…