• 2016-04-29
  • 0

Det här året var school4you inte med själva och hade en monter utan vi fick möjlighet att presentera oss hos vår partner SKOLON. Jag höll en föreläsning och hur vi genom Abu Dhabi  Knowledge Desert Challenge lyckades skapa massa motivation och engagemang över alla årskurser i Prolympias skola i Virserum. Där var det deltagande av elever och pedagoger som tillsammans med mig skapade innehåll till den gamifierade tävlingen som gick av stapeln samtidigt som vi körde rallyt ute i öknen . Ni som vill testa kan göra det på www.school4you.org

Helt nytt för mig var det att uppleva känslan att få åka med ett förarlöst fordon……hmmmm… inte bra för förare och kartläsare i rally ;o)))

Var härligt drag och jag fick nya spännande kontakter och lära mig massa nya verktyg. Ett av dem är Plotagon. Gå gärna in på länken och inspireras:

https://plotagon.com/348210

 

 

 

2016-04-29 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…