• 2016-05-06
  • 0
Nu är värmen & energierna här

Med våren kommer extra mycket energi och den här veckan har jag försökt att komma ikapp med allt som halkat efter och jag är på god väg! Ska ha allt klart med trädgård, hus och kontor till på söndag.

Har också suttit med flera nya funderingar och förslag för hösten – så nu känner jag av förändringens vindar…..

Men som mormor sa; I lugnet ligger kraften, så ta dagen som den kommer och gör det bästa av den. Och det gör jag just nu!

Kom på under tiden jag klippte gräset att jag inte skrivit på min blogg på en vecka…. men dyker det upp något spännande då kommer det ut här.

Alpen energier i massor från ett strålande Bodensee!

 

 

 

2016-05-06 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…