• 2016-05-25
  • 2
Dagen rockade…

Idag började jag med en förmiddag av att ladda mina batterier på Hjärntillskott! Fredrik Reinfeld – bara gick ut och ÄGDE, med humor, spjutspets kompetens samt leverans av sådant som berör och som vi alla behöver fundera över när det gäller tillväxten i landet och välfärden. SÅ IMPONERAD! Så får ni möjligheten att gå för att lyssna – oavsett politisk tillhörighet – värt varje minut.

Sedan var det dags för min föreläsning på Berns för 500 åhörare. Jag avslutade deras dag och så tacksam att de hade sparat massa energier och skratt till mina 45 minuter. Underbar publik och till dem pratade jag om hur jag VÄLJER mina mind-set!

Här ser ni det jag väljer varje morgon.

Berns

Dagen avslutade jag med Clarions stab och Petter Stordalen i spetsen på Amaranten i Stockholm. Inbjudan var “black tie with a twist” och jag körde clowntema, här med världens bästa Rolf.

20160525_193524

Det blev verkligen en dag att minnas och så många fantastiska lärdomar, utbyten och firande. Nu blir det att packa väskan och flyga vidare i morgon…..

2016-05-25 Mitt liv

Kommentarer

Erik Dahlqvist 5 år sen

Tack för föreläsningen idag på Berns!! Den var fantastiskt inspirerande!! Kör hårt! :)

Svar p? kommentaren:
Tina Thörner 4 år sen

Härligt att få dessa värnade orden! Alpen kram kommer här till dig världens bästa Erik!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…