• 2016-06-05
  • 1

 

Ja det är fantastiskt att få njuta av solen och värmen hos mor i Värmland och idag blev det en lång intervju för AMUSE som ville höra om hur jag funderar runt rallytävlandet samt mina nya planer och uppdrag som jag just nu jobbar på för framtiden. I går var det Hänt i Veckan. Sedan har jag bakat bullar och min mormors bästa kaka med smörkräm som hela härliga familjen har “smort kråset med”. Mina syskonbarn har varit med och styrt upp mig.

En som också ville vara med var den 4 månader gamla Stecha.

2016-06-04 13.17.01

 

2016-06-05 Mitt liv

Kommentarer

Tina Thörner 4 år sen

Den feedbacken värmer!! Härligt att ni kom och hälsade på i storbaket och familjeträffen. Alltid lättare att bjuda på sig själv när man känner att man jobba med proffs.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…