• 2016-06-10
  • 0

Vilken härlig känsla att få se mins syskonbarn skapa framtid! Fredda blev framröstad “bästa kompis” och Clara sken som solen genom sina fantastisk resultat. Ja det är dessa stunder man gärna skulle vilja vara på plats uppe i norr. Men underbart att de sänder bilder och delar med sig till mig. Så tacksam att de förstått innebörden av skolan och vilka fantastiska kunskaper som de kan träna in och skapa framtid med då man ger utbildning tiden som behövs för att lära. Men samtidigt har de alla varierade sportintressen som de lägger ner lika mycket tid på samt hjälper till hemma. Lyfter på hatten av beundran för deras fokus, självdisciplin och effektivt användande av dagens timmar.

Vi får ju ingen manual i livet – men var och en utav oss kan göra vårt bästa för att skapa innehåll i våra liv som berikar och utvecklar så att man kan möta utmaningarna på bästa sätt – för LIVET är förgyllt av dessa.

Nu ska jag sätta mig ute på terassen, njuta av kvällsvärmen och lyssna på fåglarna när jag läser senaste boken som jag verkligen nästa inte kan slita mig ifrån….

Unknown

2016-06-10 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…