• 2016-06-10
  • 0
STOLTASTE FASTERN

Vilken härlig känsla att få se mins syskonbarn skapa framtid! Fredda blev framröstad “bästa kompis” och Clara sken som solen genom sina fantastisk resultat. Ja det är dessa stunder man gärna skulle vilja vara på plats uppe i norr. Men underbart att de sänder bilder och delar med sig till mig. Så tacksam att de förstått innebörden av skolan och vilka fantastiska kunskaper som de kan träna in och skapa framtid med då man ger utbildning tiden som behövs för att lära. Men samtidigt har de alla varierade sportintressen som de lägger ner lika mycket tid på samt hjälper till hemma. Lyfter på hatten av beundran för deras fokus, självdisciplin och effektivt användande av dagens timmar.

Vi får ju ingen manual i livet – men var och en utav oss kan göra vårt bästa för att skapa innehåll i våra liv som berikar och utvecklar så att man kan möta utmaningarna på bästa sätt – för LIVET är förgyllt av dessa.

Nu ska jag sätta mig ute på terassen, njuta av kvällsvärmen och lyssna på fåglarna när jag läser senaste boken som jag verkligen nästa inte kan slita mig ifrån….

Unknown

2016-06-10 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Visst kan man bli nörd på än det ena och än det andra – men jag är super noga med att stämma av hur alla mina 50 triljoner medarbetare jobbar…