• 2016-09-21
  • 1

I morgon smäller det! På SVT  kommer ni få se Anne Lundberg spendera tid med mig och mitt team i Abu Dhabi Desert Challenge! Förra veckan kunde ni se Fiskefeber med Claes “Svatzonker” Claesson, där vi fiskade gös i kanal 5.

Har blivit mycket TV den här månaden ;O)) Men full fart och jag är så så TACKSAM för allt jag får vara med om i livet. Varje dag är en gåva och visst är det motgångar, besvikelser och allt annat “stôllit” som händer i min omgivning/miljö – men oj vad det också kommer glädje, upplevelser, skratt och allt positivt man kan tänka sig som sker med fantastisk människor av alla de slag och som förgyller livet!

Så då gasar vi vidare!! Endless power till er alla!!

Anne Mohamed

(Bild på Anne och Mohamed – som fick lära känna varandra i Liwa Desert)

2016-09-21 Mitt liv

Kommentarer

Tina Thörner 4 år sen

Thank you for your feedback and I wish you all the best and I will check it out!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…