• 2016-10-05
  • 0

 

När man reser runt – livet snurrar på – då är det underbart att veta att man har en familj som delar med sig och sprider glädje, ställer upp och finns där. Familjens “yngsting” Viktor har lindat oss alla runt sitt lillfinger. Här på “hamburgerbåten” i Karlstad i sin nya frisyr. Han funderar inte på vad familjen tycker utan följer sin förebild ;o)

Idag vaknade jag av rullande vågor från havet utanför mitt fönster – och jag bara kände en sådan tacksamhet. Hittade fotot i telefonen då jag letade efter en artikel jag sparat. Idag kör jag en kickoff med teambuilding över nätet för ett företag uppe i Stockholm på morgonen.

Man kan jobba med varandra från världens alla hörn och i dagens blogg rekommenderar jag fler att prova på detta sättet.

Skype när det kom där runt 2003 – var jag och min familj, framförallt med mamma, flitiga användare och är fortfarande. Det gav oss en ny dimension av att jag kunde känna mig mera delaktig och fick en bättre och reellare relation med dem – vart jag än var och är i världen.

Ha en fantastisk dag och se möjligheterna!

Endless Power Tina

2016-10-05 Mitt liv

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…