• 2017-08-10
  • 0
UGANDA – Världen som klassrum

(for english: http://www.tinathorner.com )

Bild: Regnbågen vid Sipi falls, utmed Mount Elgon, Uganda. Dessa regnbågar  har följt oss (Tina Bågenhammar och mig) genom alla våra gemensamma projekt runt om i världen och där vi verkar för “Världen som klassrum” för svenska elever och pedagoger. 

Vart ska jag börja?? Det har varit helt otroliga dagar – med så mycket intryck – insikter – framtidstro – kunskaper – möjligheter till dynamiska utbyten – ja och en massa minnen för livet så klart. Besökt en grundskola i absoluta VÄRLDSKLASSEN till en som bara har skrivböcker och pennor. Men i allt detta finns – smartphones hos rektorn och insikter om att de vill skapa “VÄRLDEN SOM KLASSRUM” och möta de utmaningar som finns idag för att skapa en hållbar och holistisk framtid för kommande generationer! En kollaboration mellan skolor (pedagoger och elever) skulle berika på så många plan och ett utbyte som verkligen visar på att vi kan jobba tillsammans och skapa kunskaper på ett spännande, up-to date – realtid sätt som aldrig förut varit möjligt och som går idag, tack till digitaliseringen!

Vi har verkligen använt de flesta timmar på dygnet och mixat insatser – besök – möten och presentationer med att ta oss tiden att få lära känna landet – naturen – sevärdheter. Fantastiska människor som styrt upp och gjort denna resa magisk på alla plan.

Ni som vill följa dagarna kan gå in på FB på YourAcademy och läsa det vi lagt ut:

FB: youracademy.com: https://www.facebook.com/youracademyschool4you/?ref=bookmarks

Samt Youtube:

Min Youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCiNoPtnpw-4EiovZ9aRvG2Q

Finns även om ni vill följa mig på mitt Instagram : tinathorner

Här ett inlägg från vår absoluta stjärna Tina Bågenhammar från Prolympia i Virserum där hon är rektor.

Vart denna resa kommer ta oss – det kan bara våra insatser och framtiden visa på. Så till er alla om någon eller något företag skulle vara intresserade – hör av er till oss!

Endless Power Tina

 

 

2017-08-10 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…