• 2017-12-31
  • 2
Önskar oss alla massa framgångar 2018!

(For english: http://www.tinathorner.com )

Då ska vi tillsammans möta ett nytt år med nya möjligheter och kanske skulle det vara bra att också avslutar 2017 med att kapsla in all negativ energi, missöden och ledsamheter i en raket och sända ut i universum? – Vända blicken inåt och se med tacksamhet på alla positiva och behjälpliga erfarenheter som vi samlat på oss för att ha som bas när vi nu ska tackla allt nytt som kommer komma på våra vägar genom 2018.

 

 

2017-12-31 Mitt liv

Kommentarer

Anneli Ohlson 5 år sen

Kloka ord från en fantastisk vän o kvinna. Önskar dig allt gott 2018; o hoppas våra vägar korsas snart igen. Kramar o Gott Nytt År

Svar p? kommentaren:
Tina Thörner 4 år sen

Härligt skrivet och det får vi se till. Då gasar vi vidare på 2018!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…