• 2018-01-13
  • 2
Överraskande start på 2018

(English: http://www.tinathorner.com)

Den här veckan startade med löpet på Nya Wermlands-tidningen! Vilken härlig uppskattning att få erfara! I mellandagarna kom deras fantastiska reporterteam, Anna Sims och fotograf Fredrik Karlsson och hälsa på hos mamma och gjorde en sammanfattning av min resa från grusvägarna på Värmlandsnäs till kartläsare över Let’s Dance, föreläsare, coach till att fokusera mer på framtiden och mina projekt och visioner.

Tillsammans med mina föreläsningar (motivation och ledarskap, teambuilding) har jag även satsat på stöttning och coachning av ungdomar (EdTech)  – för det är ju vår “pensionsförsäkring” och i min värld, en av de viktigaste insatserna för oss vuxna att skapa  aktuella och relevanta förutsättningar för.  Jag är en Världsmedborgare och lägger en hel del tid på projekt som bygger hållbarhet och skapar mervärden. Så tacksam för att vara en del i vårt pilotprojekt som bygger broar mellan Sverige, Uganda och världen (finns att läsa om i tidigare blogg)  som använder Your Academy som kollaborationsplattform.

Här följer artikeln….

 

2018-01-13 Skapa Framtid

Kommentarer

Annette Ericsdotter 4 år sen

You rock!

Svar p? kommentaren:
Tina Thörner 4 år sen

Tusen tusen tack härligaste!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…