• 2018-01-28
  • 0
London med Clio online

Denna vecka har varit så spännande både yrkesmässigt och privat. London bjöd på bästa vädret och enormt taggade och laddade pedagoger som kom och var del av alla de olika föreläsningarna som erbjöds av Advania i samverkan med Clio online.

BETT mässan erbjöd helt magiska verktyg för den digitala undervisningen och det har fullkomligt exploderat. Har full förståelse att denna djungel inte är den lättaste att navigera sig igenom. Vad är rätt för våra elever och kommuner – för att ge dem bästa förutsättningarna och samtidigt till en rimlig kostnad?

Min föreläsning för dagens inbjudna fick lyssna på hur vi ingjuter mod och kraft i oss själva och teamet för att nå toppen oavsett vad som kommer i vår väg.  Det gäller att skapa ett MINDSET som omfamnar förändring och hela tiden har “radarn” inställd på att hitta MÖJLIGHETER och att kunna utnyttja dessa tekniska hjälpmedel på bästa och smartaste sätten.

Igen såg jag en massa vägar där school4you verkligen kan hjälpa till att göra det möjligt att mixa och matcha;  – vårt formbara, gamifierade och flexibla digitala arbetsbok.

Nu gasar vi på mot nya möjligheter – för oj vad de finns där ute!!

2018-01-28 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…