• 2018-02-11
  • 0
Stortorget i Helsingborg

(for english: http://www.tinathorner.com )

Ja tiden bara springer iväg när man stimuleras i sin vardag. Den här veckan har varit fyllt av magiska händelser, support och härlig feedback från alla olika hörn i mitt liv. Så tacksam för alla partners, vänner, kollegor, familj som är delaktiga och hjälper till att skapa nya vägar och nya möjligheter! Digitaliseringen – jag älskar den – att kunna jobba tillsammans från alla våra olika hörn av världen, kommunicera, se varandra “in action”, växa, utbildas och berikas. Det som underlättar är att jag fått in bästa fibern här till mitt kontor i alplandet ;O)) men mobilnätet har inte samma kontakt in här… det känner de till som ringer ;o))

Den kommande veckan vill jag flagga för Öresunds fotoutställning på Stora Torget i Helsingborg. Det är deras fotograf Daniel Nüüd som var med Per Brandes i december och fotade i och runt vårt gemensamma projekt i Uganda och skolan Loi Waisi. Ni kan läsa mera om projektet på http://www.oresundskraft.se  eller på skolans FB sida.

Tänk att få se och följa hur vi tillsammans skapar – med ödmjukhet – lyhördhet – och ett hållbart tänk för att berika kommande generationer glocalt.

Vad får ett företag som Öresundskraft ut av vår gemensamma insats?

Vi har fått jättemycket fin respons och uppmärksamhet på vårt arbete Tina! Och inte minst har det skapat stolthet och något att enas kring internt. ( Charlotte Holst)

 

2018-02-11 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…