• 2018-03-04
  • 0
Entreprenörskap i Uganda

(for English: http://www.tinathorner.com )

Den här veckan har haft många magiska inslag – utmaningar och funderingar… “ja dä ä livet dä se” Vill man skapa förändring – uppnå mål och följa sin tro och passion – då är det ALLTID UPPFÖRSBACKAR och det krävs ENERGIER … HÄLSA… VÄNNER… FAMILJ….VILLKORSLÖST och mycket mera…

Benjamin, vår förare, (då vi var nere för att lägga grunden till vårt GLOCALA projekt i Uganda och skolan Loi Waisi, Mbale) som nu är en nära vän tillsammans med sin fru och dotter från Uganda han AGERAT! De har valt att göra skillnad- utifrån sina/deras förutsättningar.

Historien är: Han hade ett väldigt, låt mig skriva och kalla det; “låst mindset” gällande kvinnor. Men att spendera 10 dagar med 4 Svenska kvinnor (Tina, Linda, Louise, Tina) – då kan ni kanske förstå att man kan bli “förändrad” ;o)))

SÅ SÅ STOLT & TACKSAM att få detta inlägg från Benjamins initiativ i Uganda och hans sida på facebook denna gångna vecka!! Vilken förebild han är – en nära vän och entreprenör – och ännu stoltare att han valt att följa http://www.youracademy.com och school4you’s VISION och nu skapat #africa4her.

Det är just hela syftet med plattformen!! Kollaboration – utbilda varandra – och ha KUL på resan!!!

 

2018-03-04 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…