• 2018-03-26
  • 0
University of Mbale – Uganda

for English: http://www.tinathorner.com

Vilket härligt sätt att starta veckan på! Första mötet över Skype med de som publicerar undervisningsmaterial i Uganda mot skolorna i landet. Under veckan som gått har de fått en introduktion av Your Academy och hur de kan börja skapa digital material som de sedan kan sprida. På plattformen har vi idag 3 olika produkter. Den fria delen som är school4you, där de dela ut fritt material som de kommer göra gällande BAS undervisning (läsa, skriva, räkna).  Dessutom kommer de att lägga upp material på Knowledge4you (vår andra produkt) där de bestämmer priset för varje arbetsbord/lärobok och får betalt över Paypal. Vill ni höra vad de tyckte om plattformen? Klicka då på den korta videon nedan.

Men det som verkligen berördeDe ser en jättepotential och att vi revolutionera utbildningen samt ta den till nästa nivå med verktyget, inte bara i Uganda, utan Afrika!  

 

2018-03-26 Skapa Framtid

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(for english:  http://www.tinathorner.com ) 14 MAJ 2018 Tina Thörner ska öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik Tina Thörner är en av världens mest framgångsrika kartläsare i rally. Nu är hon även ny…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…