• 2018-04-01
  • 0
Smarta bilförare….

(English: http://www.tinathorner.com )

GLAD fortsättning på påsken!

Vad är en smart bilförare för mig? Jo att jag får ut det mesta (till minst kostnad), på ett så effektivt sätt jag bara kan, från varje kilometer jag kör. ( https://enerfy.se/tk-2/ )

Morfar sa alltid:Elder du för kråkera – dä ä slöseri mä pänger dä – spar en på örena så kommer kronera utå sig självt på bankboka, tösa mi”. Det är sådant som sitter i ryggmärgen än idag. Så fostrade morfar och mormor mig, om jag som ovan, glömt stänga dörren ordentligt när vi varit ute och lekt på vintern. Inte bara skrika, hojta, hota – “quickfix” för att fostra. Vi fick istället lära oss förstå VARFÖR, även om det tog lite extra tid!

Det är när man AKTIVT är delaktig, blir påmind med älskvärd coaching, igen och igen, som det sätter sig i cellminnet och blir en VANA, genom en positiv intention “LÄRDOM FÖR LIVET”.

TRYGGHET förtjänar vi alla – och vad ska den då kosta när det kommer till försäkringen på min bil?

Idag lever vi i en exponentiell förändring och nya tjänster, nya möjligheter och massa mera alternativ dyker upp i våra liv allteftersom nya tekniken erövrar nya områden. Spelplanen och regleran skrivs om så snabbt….Vad ska man då själv TRO på? Det invanda – eller prova på det NYA? Vad är det värsta som kan hända om jag provar?

Men vår hjärnor har svårt att VÅGA LITA på det som LÅTER FÖR BRA – utifrån våra tidigare referenser/inlärning har det skapats trossatser i våra hjärnor. Att tidens trend nu går mot det som är mest rättvist – att mina insatser faktiskt påverka… Här är det MIN EGEN INPUT som ger OUTPUT! Jag sitter själv i förarpositionen, ju bättre jag är/blir = kommer det få en positiv effekt och gynnar min ekonomi, då jag kommer att få betala mindre…

Hela mitt tävlingsliv har gått ut på att jag och mitt team har fått pris/belöning efter hur bra vi var i jämförelse med alla andra som tävlade där och då. Det har triggat att vilja vara BÄST och då vill man ha mera av det på många fler plan i sitt liv.

Varför? Jo för att om jag tränar, äter sunt, sover, tar hand om mig själ och mitt kropp – då vill jag ju också känna hur belöningssystemet gynnas. Detta är ju vårt viktigaste drivsystem i kroppen för livskvalité och nu finns den typen av FÖRSÄKRING! Genom att utbilda sig (finns digital coach i appen som kan användas efter varje körning), bli en SMARTARE FÖRARE, så får man DIREKT belöning på sin premie hos ENERFY = man betalar mindre för sin försäkring. Har samma TRYGGHET – men till en lägre kostnad! Då blir morfars råd relevanta även här, sparade ören – växer till kronor på kontot…morfar…!!!!

Endless power till er alla!!

2018-04-01 Motor

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…

TORSBY 2019-02-15 Service Park Rally Sweden 2019 H.K.H. Prins Carl Philip besšker Service Park i Torsby under RAlly Sweden 2019 Foto: Peo Mšller rally, Rally Sweden, Closer To Rally, WRC, Service Park,…

Vart tog alla dagar under hösten vägen?  Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…