• 2018-12-30
  • 0

Vart tog alla dagar under hösten vägen? 

Sist jag skrev var vi i Paris? Många resdagar och möten senare, ser jag ut över alperna och summerar dessa 3 första månader med FIA Smart Driving Challenge…. magiskt – kul – spännande och utmanande!!

Känner igen det från mitt tävlings mindset “tiden bara flyger fram” –  FULLT fokus på målet och man blir ett med uppgiften. Då agerar man, gör val, reflekterar, är flexibel, accepterar och går vidare, dagarna fylls av intressant innehåll och man navigerar från det ena samtalet och mailet till det andra.

Nu laddar jag batterierna, reflekterar och känner en sådan tacksam för det kompetenta team som jag jobbar med, som berikar och levererar. Vår resa är så givande då vi jobba för både bilister och miljön. Det är vi tillsammans som är de som kommer göra skillnad som blir skillnaden.

Valde denna bild för att den verkligen visar på hur jag känner inför 2019.

Önskar er alla hälsa och glädje!

Where did all the days go this autumn?

Last I wrote we were in Paris? Many travel days and meetings later, … I look out over the Alps and sum up these first three months with the FIA ​​Smart Driving Challenge …. magically – fun – exciting and challenging!!

Recognize these “time jumps” from my competition mindset – FULL focus on the goal and you are one with the assignment. I act, makes choices, reflect, are flexible, accept, continues and navigates through, from one conversation and e-mails to the other.

Now I charge my batteries and feel thankfulness for the competent team that I work with, who enrich and deliver. We are on such an exciting journey for supporting mobility towards the UN goals for 2030.

This picture tells it all how I feel about 2019.

Wish you all health and happiness!

 

2018-12-30 Motor

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…

(For english: http://www.tinathorner.com ) Jutta Kleinschmidt har varit uppe i Sverige och jobbat med att leta unga kvinliga talangar som vill satsa på ett yrke inom motorsporten. Idag finns det så många flera…

(for English: http://www.tinathorner.com ) Så STOLT över mitt TEAM!! Vilken resa vi gjort under de senaste åren och att nu efter alla insatser få berätta om det projektet som legat mig varmt om hjärtat är en…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Nu är det full fart på det digitala skapandet på school4you från lärarna på Loi Waisi (skola Uganda). De är så tacksamma för  datorer, plattor och mobiler som STENA…

(For English: http://www.tinathorner.com ) Då var det dags igen för vårt andra avsnitt i P4…. Rasmus och jag hade verkligen en fantastisk söndag med er alla som lyssnade! Så tacksamma för alla era positiva…